Bejelentés


HÉTPETTYES CSALÁDI NAPKÖZI NÁLUNK NINCS SORBA ÁLLÁS


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
„Vigyáznak rá? Szeretni fogják a gyerekek? Mi lesz, ha leesik a mászókáról? És ha nem tud elaludni? Ki ölelgeti meg, ha én nem leszek ott?” Vajon van anyuka, akiben az napközibe kerülés kapcsán nem merülnek fel efféle kérdések? Annyi bizonyos, hogy ha a szülő nem „érik meg az elválásra", a gyereknek is sokkal nehezebb dolga lesz, hiszen kimondatlanul is egészen pontosan érzékeli az anyai félelmeket. Gondoljuk hát inkább azt: „A csana nagy kaland!”, és csemeténkkel együtt készüljünk örömmel az új időszakra. Többcsoportos Családi Napközinkbe a jelentkezés és a beszoktatás folyamatos. Van még szabad férőhelyünk, így ha még nem találták meg a megfelelő helyet gyermekeik napközbeni elhelyezésére, válasszanak bennünket és mi mindent megteszünk, hogy gyermekeik egészséges környezetben, gyermekszerető gondozók között, sok-sok játékkal, egyéni és közös foglalkozásokkal töltsék napjaikat, amíg szüleik dolgoznak. Családi Napközink elsősorban az 1-5 éves korosztálynak kínál bölcsődei, óvodai jellegű rendszeres napközbeni ellátást, gondozást, felügyeletet kis létszámú csoportokban.

Fontos kiegészítő szerepe van a családi napközinek, de a legfontosabb, hogy kiegészítő és nem elsődleges! A legfontosabb példát otthon látja, a szülőtől. Viszont, ha a napköziben elsajátít a gyermek valamit, azt otthon is meg lehet benne erősíteni, ha délután és hétvégén ugyanazt a módszert követjük otthon is. Ugyanakkor tesszük le aludni, ugyanakkor uzsonnáztatjuk és következetesek vagyunk a kézmosást, fogmosást illetően. Ezzel megerősítjük azt is a gyermekben, hogy amit a csanában tanul az jó és nyugodtan követhető. Hiszen ha anya szerint jó, akkor az csak jó lehet! Beíratkozás menete: Telefonos bejelentkezés /06309585840 telefonon/ Személyes találkozó Felvételi kérelem kitöltése Az első hét beszoktatás ingyenes 1 havi térítési díj befizetése Házirend elfogadása, nyilatkozatok aláírása Felvétel: Egész évben folyamatos felvétel Jelentkezési sorrend számít Amennyiben szeretnének meglátogatni és megismerni bennünket, a Csanában tartózkodó gyerekek érdekében, kérjük egyeztessenek időpontot a megadott elérhetőségeink valamelyikén.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!